USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Ana Dava Açılmalı

BBP Genel Başkan Yardımcısı Uğur Bulut, partilerinin kurucu Genel Başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindekilerin hayatını kaybettiği helikopter kazasının yıl dönümünde önemli açıklamalarda bulundu. Olayın “suikast” olarak değerlendiren Bulut, “Temennimiz ana davanın açılmasıdır. Ana dava açılarak Muhsin Başkanın katiline müsebbip kimler varsa onların yargılanmasını ve kanun önünde hesap vermesini istiyoruz” dedi.

Ana Dava Açılmalı
25-03-2023 07:00
SİVAS
Google News

SORUMLULAR 14 YILDIR BULUNAMADI!

25 Mart 2009 tarihinde Kahramanmaraş mitinginden Yozgat-Yerköy mitingine hareket etmek üzere içinde bulunduğu helikopterin  Göksun’da düşmesi sonucu hayatını kaybeden Büyük Birlik Partisi’nin ( BBP) Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ile beraberindeki Erhan Üstündağ, Yüksel Yancı, Murat Çetinkaya ile İhlas Haber Ajansı muhabiri İsmail Güneş ve  pilot Kaya İstektepe’nin vefatının üzerinden 14 yıl geçti.  Bunca yıl geçmesine rağmen sorumluların bulunarak halen hak ettiği cezayı almaması yüreklerdeki acıyı bir kat daha artırıyor.

MUHSİN BAŞKAN YOLBAŞÇIMIZDI

BBP Genel Başkan Yardımcısı hemşehrimiz Uğur Bulut; Yazıcıoğlu ve beraberindekilerin vefatının yıl dönümü dolayısıyla Sivas İrade Gazetesi’ne özel açıklamalarda bulundu. Bulut;  “25 Mart 2009 tarihinde kaybettiğimiz Genel Başkanımız ve yol arkadaşlarını rahmetle, şükranla ve minnetle yad ediyoruz.  Muhsin Başkan bizim için sadece Genel Başkan değildi. O bizim varlığı, yokluğu, mutluluğu, hüznü, inançlarımızı, ideallerimizi, hayallerimizi, sevgilerimizi paylaştığımız kader arkadaşımızdı, yol arkadaşımızdı, yolbaşçımızdı” dedi.

KANUN ÖNÜNDE HESAP VERMELERİNİ İSTİYORUZ

Sivas’ın yiğit evladı Yazıcıoğlu ve beraberindeki dava arkadaşlarının şehadetinin üzerinden 14 yıl geçtiğini hatırlatan Bulut, “Muhsin Başkanımız ve yol arkadaşlarımız 14 yıl önce hain ve kahpe suikast sonucu şehit edildi.  14 yıldır biz Alperenler olarak hukukun içerisinde suikastın aydınlatılması için mücadele veriyoruz. Temennimiz ana davanın açılmasıdır. Ana dava açılarak Muhsin Başkanın katiline müsebbip kimler varsa onların yargılanmasını ve kanun önünde hesap vermesini istiyoruz” ifadelerini kullandı. /Fatih TABUR/

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23.04.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!