Apartman sakinlerinden Sivas Belediyesi'ne suç duyurusu!
İstasyon Caddesi üzerinde bulunan ve 18 daireden oluşan Onocak Apartmanı'nın sakinleri, yarın sabah oy birliğiyle Sivas Belediyesi hakkında Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunacak.
Apartman sakinlerinin suç duyurusuna gerekçe olarak, binanın altında faaliyet gösteren bir fastfood işletmesinin ruhsatsız şekilde çalıştığı iddiası gösterildi. İddiaya göre işletmeden kaynaklanan yoğun yemek kokuları apartmanın ortak alanları ve dairelerinde ciddi rahatsızlığa neden oluyor.
Sorunun çözümü için daha önce Sivas Belediyesi nezdinde çeşitli girişimlerde bulundukları öğrenilen apartman sakinleri, yaptıkları başvurulara rağmen herhangi bir sonuç alamadıklarını öne sürdü. Yaşadıkları mağduriyetin devam ettiğini belirten vatandaşların, belediyenin gerekli denetimleri yapmadığı ve şikayetlerini sonuçsuz bıraktığı gerekçesiyle hukuki süreç başlatma kararı aldığı ifade edildi.
Apartman sakinlerinin yarın gerçekleştirecekleri suç duyurusunun ardından konunun yargıya taşınması bekleniyor. Olayla ilgili belediyeden ise henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Kaynak:Haber Merkezi

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.