Araç Sürücüleri Canından Bezdi!

Araç Sürücüleri Canından Bezdi!
Araç Sürücüleri Canından Bezdi!


Ankara-Sivas karayolunda Elektronik Denetleme Sistemlerinin (EDS) yanı sıra birçok noktaya kurulan 'Ortalama Hız İhlal Tespit Sistemi' araç sürücülerini adeta canından bezdirdi. Ankara'dan Sivas'a gelirken 67 kilometre hızla gittiği Yozgat-Kırıkkale bölgesinde ceza kesilen araç sürücüsü duruma tepki gösterdi.

VATANDAŞ CEZALARDAN BAŞINI KALDIRAMIYOR

Aşırı hızdan dolayı yaşanan trafik kazalarını önlemek ve güvenli trafik akışını sağlamak amacıyla 'Ortalama Hız İhlal Tespit Sistemi' kurma çalışmaları, 2021-2030 Karayolu Trafik Güvenliği Strateji Belgesi doğrultusunda birçok bölgede tamamlandı. Ankara-Sivas güzergahında ise Kırıkkale, Yozgat, Sorgun, Akdağ bölgelerinde EDS ve bu sistem dolayısıyla araç sürücülerine sürekli ceza kesildiğini ifade eden bir araç sürücüsü yetkililere seslendi.

BAKANLIĞIN EL ATMASINI BEKLİYORUZ

Ülkemizde yapılan yatırımlarla birlikte yolların Avrupa standartlarına ulaştığını belirten araç sürücüsü; 'Yollarımız çok güzel ama bu uygulamaların güncellenmesi gerekiyor. 67 kilometre hız ile ceza yazıldı. Ben sürekli Ankara-Sivas arasında gidip geliyorum. Artık insanlar bu cezalar yüzünden şehirlerarası yolculuk yapmaya çekiniyor. Bakanlığın bu duruma bir el atmasını bekliyoruz' dedi. /Haber Merkezi/

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.