Arslan’dan uluslararası bilimsel başarı

Arslan’dan uluslararası bilimsel başarı
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Rahim Arslan, Avrupa Bilim ve Teknolojide İş Birliği (COST) programı kapsamında yürütülen dört farklı uluslararası araştırma ağına kabul edildi.

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ), uluslararası bilimsel çalışmalardaki başarılarına bir yenisini daha ekledi. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Rahim Arslan, Avrupa Bilim ve Teknolojide İş Birliği (COST) programı kapsamında yürütülen dört farklı uluslararası araştırma ağına kabul edildi.

DÖRT ULUSLARARASI ARAŞTIRMA AĞINDA YER ALACAK

Bilimsel araştırma yöntemleri, istatistiksel analizler, sosyal ve sağlık verilerinin analizi ile yapay zekâ uygulamaları alanlarında çalışmalar yürüten Doç. Dr. Arslan, bu kabul ile farklı ülkelerden araştırmacılarla ortak bilimsel faaliyetlerde yer alma ve bilgi paylaşımında bulunma imkânı elde etti.

Uluslararası araştırma ağlarında görev almasının, akademisyenin çalışma alanlarına yönelik yeni iş birliklerinin geliştirilmesine ve ortak araştırma projelerine katkı sağlaması bekleniyor.

Kaynak:Sevim Taş

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.