Artık zorbalık yapamayacaklar! Antrenör Baba öyle bir şey yaptı ki...

Artık zorbalık yapamayacaklar! Antrenör Baba öyle bir şey yaptı ki...
Kick boks antrenörü Sercan Akdeniz, akran zorbalığına maruz kalan kızını kick boks ile tanıştırdı. Yaklaşık 4 yıldır kick boks ile uğraşan Emine Serra Akdeniz, Türkiye 3.’sü oldu.

Sivas’ta yaşayan ve yaklaşık 20 yıldır kick boks ile uğraşan Sercan Akdeniz’in kızı Emine Serra Akdeniz, henüz küçük yaşlarda akran zorbalığına maruz kaldı. Kızının kendisini savunması için 4 yaşında kick boksa başlatan baba Akdeniz, antrenmanlarında kızıyla özel olarak ilgilendi. Yıllar içerisinde kendisini geliştiren minik Emine Serra, şampiyonalara hazırlandı. Sivas birinciliği kazanan Serra, Türkiye şampiyonasında 3.’lük elde etti.

aw679744-09.jpg

Sercan Akdeniz: "Çocuğum akran zorbalığıyla çok erken tanıştı"
Kızının kendisini koruyabilmesi için bu branşa başlattığını ifade eden Sercan Akdeniz, "Yaklaşık 20 yıldır kick boks ile ilgileniyorum. Çeşitli Türkiye derecelerim var. Dünya kupası ve Akdeniz Oyunları’nda 3.’lüklerim var. Şu anda antrenörlük yapıyorum. Çocuklarımın kick boks yapmasını istiyordum. Her zaman için hayalimdi. Serra’nın başlaması biraz daha erken oldu. Çocuğum akran zorbalığıyla çok erken tanıştı. Biraz daha erken başlaması gerektiğini düşündüm. Kendisini savunsun, özgüveni artsın diye başladık. Serra, kick boksa başlayalı 3 buçuk yıl oldu. Aksatmadan antrenmanlarına geliyor. Bu süreçte şampiyonalara katıldık. Orada 2.’liği, Sivas’ta 1.’liği var. Diyarbakır’daki Türkiye şampiyonasında da Türkiye 3.’sü oldu. Bizlere bu gururu yaşattı. Buraya gelen çocukların bir kısmı akran zorbalığı nedeniyle başlıyor. Özgüvenleri, sağlıkları ve telefondan uzak kalmaları açısından bu sporu tavsiye ediyorum" dedi.

aw679744-05.jpg

Serra Akdeniz: "Dünya şampiyonu olup bayrağımızı dalgalandırmak istiyorum"
Kick boks yapmaktan keyif aldığını söyleyen Emine Serra Akdeniz de, "4 yaşımdan bu yana kick boks yapıyorum. Babamın emekleriyle başladım. Kick boksta 1, 2 ve 3.’lüğüm var. Dünya şampiyonu olup bayrağımızı dalgalandırmak istiyorum. Kendilerini korumak için kick boks yapabilirler" cümlelerine yer verdi.

aw679744-03.jpg

aw679744-02.jpg

aw679744-01.jpg

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.