ASELSAN’dan üniversiteye ziyaret

ASELSAN’dan üniversiteye ziyaret
ASELSAN yöneticileri, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi’ni ziyaret ederek iş birliği ve ortak proje imkanlarını değerlendirdi.

ASELSAN’ın üst düzey yöneticileri, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi’ni ziyaret etti.

ASELSAN Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeleri Göksel Sevindik, Dr. İsmail Arı ve Prof. Dr. Ebru Tümer ile ASELSAN Sivas Yönetim Kurulu Üyesi Onur Erişen ve Genel Müdürü Dr. Onur Deveci, Rektör Prof. Dr. Ahmet Şengönül’ü makamında ziyaret etti.

Ziyarette, üniversite ile ASELSAN arasında geliştirilebilecek iş birliği olanakları ve ortak yürütülebilecek projeler ele alındı.

Ziyarette Rektör Danışmanı Doç. Dr. Nevzat Balıkçıoğlu da hazır bulundu. Görüşme, karşılıklı iyi niyet temennileri ve hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

Kaynak:Ömer Ün

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.