USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Badmintonda Küçükler Kıyasıya Yarıştı

İlimizde düzenlenen “Okullar arası küçükler badminton il birinciliği” müsabakaları tamamlandı. Müsabakalarda takımlar dereceye girebilmek için ter döktü.

Badmintonda Küçükler Kıyasıya Yarıştı
17-03-2023 14:46
SİVAS
Google News

OĞUZHAN SARZEP

Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Badminton İl Temsilciliği’nin 2023 yılı faaliyet programında yer alan “Okullar arası küçükler badminton il birinciliği” müsabakaları düzenlendi.

Şems-i Sivasi İmam Hatip Ortaokulu Spor Salonunda düzenlenen il birinciliği müsabakalarına 6 okuldan 25 sporcu katılarak dereceye girebilmek için rakipleriyle rekabet etti.

Heyecan dolu maçlar sonunda erkeklerde Gazipaşa Ortaokulu şampiyon olurken, kızlarda da Mehmet Akif İnan Ortaokulu şampiyonluğa uzandı. Erkeklerde Mehmet Akif İnan Ortaokulu ikinci ve Elçibey Ortaokulu üçüncü oldu. Kızlarda ise Şems-i Sivasi İmam Hatip Ortaokulu ikincilik koltuğuna oturdu.

Müsabakalar sonunda dereceye giren ekipler için ödül töreni düzenlendi. Dereceye giren sporculara madalyaları, okullara ise kupalarını Gençlik ve Spor Okul Sporları Şube Müdürü Ergün Çoban, hakemler ve antrenörler tarafından verildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
24.04.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!