Bakan Talimat Verdi Kamulaştırma Başladı

Bakan Talimat Verdi Kamulaştırma Başladı
Bakan Talimat Verdi Kamulaştırma Başladı


HABER MERKEZİ

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Sayın Veysel Eroğlu'nun talimatlarıyla Gürün Eskimahal Göleti'nin kamulaştırma işlemlerine başlandığı belirtildi.

Gürün Eskimahal Göleti projesinin kamulaştırma işlemlerinin yapılabilmesi maksadıyla gerekli kamu yararı kararı için düzenlenen olur, Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu tarafından kendisine sunulduğu gün imzalandı.

Bakan Veysel Eroğlu, tarafından kamulaştırma yapılabilmesi için olur verilen Gürün Eskimahal Göleti'nin hizmete açılması ile bin 630 dekar araziye su temin edilecek. Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, bu tesisin hizmete alınmasıyla yöredeki çiftçilerin aynı topraklarda daha fazla gelir elde edeceklerini ifade etti.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.