Bakkal: Durmak Yok!

Bakkal: Durmak Yok!
Bakkal: Durmak Yok!


OĞUZHAN SARZEP

TFF 1. Ligin 7. haftasında deplasmanda Balıkesirspor'a konuk olacak olan Sivasspor, hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor.

Kulüp tesislerinde Teknik Direktör Mesut Bakkal ve yardımcıları yönetiminde gerçekleştirilen antrenman yaklaşık 2 saat sürdü.

Açma-germe hareketleri ile başlayan antrenman pas ve şut çalışması ile sürdü. Ardından kırmızı-beyazlılar, çift kale maçla antrenmanını sonlandırdı.

'HERKES BİZDEN 3 PUAN BEKLİYOR"

Antrenman esnasında futbolculara taktikler veren Bakkal, Balıkesir maçından mutlaka galibiyet almaları gerektiğini vurguladı. Bakkal; 'Beyler gerçekten iyi bir takımız. Ligde geçmiş haftaları unutun. Yeniden lige başlamış gibi hazırlanacağız. Herkes bizden Balıkesir maçı için galibiyet bekliyor. Bunu başarabilecek güçteyiz. 3 Puanı alıp, evimize galibiyetle döneceğiz. Daha 1 haftamız var. Yoğun tempoyla Balıkesir müsabakasına hazırlanacağız" dedi.

'SİZLERE GÜVENİM SONSUZ"

Bakkal son olarak futbolcularına, kendilerine sonsuz güvendiğinin altını çizerek şunları söyledi; 'Ben gerçekten size çok güveniyorum. Bu ligde hepimiz biliyoruz ki misafiriz. Yeniden süper lige çıkmak için elimizden gelenin fazlasını yapacağız. Her maça galibiyetle çıkmamız gerekiyor. Bu lig çok tansiyonu yüksek bir lig. Sizde zaten her şeyin farkındasınız. El ele verip hep beraber yeniden Sivasspor'u süper lige çıkaracağız. Sizlere herkes çok güveniyor."

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.