USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Bayrağımızı Hiçbir Gücün İndirmesine İzin Vermeyeceğiz

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Haydar Öztürk,  “Türk milletinin sonsuz vatan sevgisi bu topraklarda yüzyıllar boyu hiçbir terör örgütüne geçit vermemiştir ve biz Cumhuriyet Halk Partililer yaşadığımız sürece al bayrağı hiçbir gücün indirmesine fırsat vermeyeceğiz” dedi.

Bayrağımızı Hiçbir Gücün İndirmesine İzin Vermeyeceğiz
30-08-2023 14:06
SİVAS
Google News

Sevda ÇİFTÇİ 

30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanlığı tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu.

Çelenk sunma töreninin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan CHP İl Başkanı Haydar Öztürk “30 Ağustos zaferi, Türk milletinin birlik ve beraberliğine yönelik her türlü baskı ve saldırı karşısında bir umut olarak kenetlenerek hiçbir gücün, hangi nedenle olursa olsun ülkemizin bölünmez bütünlüğünün, birliğinin ve bağımsızlığının yok edilmesine fırsat vermeyeceğinin simgesi ve sonsuz yanan feneri olmuştur. Bu zafer o kadar büyük ve yücedir ki yüz yıllardır ev sahipliği yaptığı Anadolu’nun Türklere ait olduğunu biz kez daha kanıtlamıştır. 26 Ağustos 1922 tarihinde başlatılan Başkomutanlık Meydan Muharebesi’ni 30 Ağustos tarihinde zafer ile sonuçlanmıştır. Türk milletinin sonsuz vatan sevgisi bu topraklarda yüzyıllar boyu hiçbir terör örgütüne geçit vermemiştir ve biz Cumhuriyet Halk Partililer yaşadığımız sürece al bayrağı hiçbir gücün indirmesine fırsat vermeyeceğiz. Bu vatan için mücadele eden başta Mustafa Kemal Atatürk ve bugüne kadar canlarını feda eden en yüce makama şehadet mertebesine erişen tüm ecdadımızı saygı, rahmet ve şükranla anıyorum” dedi.

Sivas İrade- Sivas Gündem- Sivas Haberleri- Sivas Son Dakika

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
04.05.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!