BBP camiasını kızdıran ziyaret!

BBP camiasını kızdıran ziyaret!
Belediye Başkanı Adem Uzun’un, Abdurrahim Ceyhan ve Yunus Kantar ile birlikte 2004-2009 ve 2014-2019 yılları arasında AK Parti’den Sivas Belediye Başkanı seçilen Mimar Sami Aydın'a gerçekleştirdiği ziyaret, Büyük Birlik camiasında rahatsızlık yarattı.

Sivas Belediye Başkanı Dr. Adem Uzun’un geçtiğimiz hafta gerçekleştirdiği ziyaret gündemdeki yerini koruyor. Başkan Uzun, Belediye Başkan Yardımcısı Abdurrahim Ceyhan ve belediye iştiraki Özbelsan Genel Müdürü Yunus Kantar ile birlikte 2004-2009 ve 2014-2019 yılları arasında Sivas Belediye Başkanlığı görevini yürüten Mimar Sami Aydın’ı ziyaret etti.

BBP CAMİASINDA RAHATSIZLIK YARATTI

Ziyaretin, 2024 yılı mahalli seçimleri öncesi AK Parti’den Sivas Belediye Başkanlığı için aday adayı olan Abdurrahim Ceyhan ile bir dönem AK Parti’den Belediye Meclis Üyeliğine aday adayı olan Özbelsan Genel Müdürü Yunus Kantar’ın katılımıyla gerçekleştirilmesi, BBP camiasında rahatsızlık yarattı. BBP teşkilatında geçmiş dönemde önemli görevlerde bulunmuş isimler, gazetemize ulaşarak ziyarete tepki gösterdi. Uzun’un önceki dönem belediye başkanlarından Doğan Ürgüp’ü ziyaret ederek istişarelerde bulunmamasını eleştiren teşkilat mensupları, Büyük Birlik ruhunun güç birliği ile bu noktaya geldiğini belirtti. Uzun’un parti içi dengeleri ve hassasiyetleri gözetmediğini kaydeden Büyük Birlik Partisi camiası, bu durumun parti ruhuna zarar verdiğini dile getirdi.

Kaynak:Batuhan Örenli

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.