Belediye Başkanı Adem Uzun’dan Polis Haftası Mesajı: "Polisimiz devletimizin şefkat elidir"
Sivas Belediye Başkanı Dr. Adem Uzun, Türk Polis Teşkilatı'nın 181. kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Uzun mesajında, emniyet teşkilatının milli birliğin ve huzurun en güçlü teminatlarından biri olduğunu vurguladı.
"Adaletin Sarsılmaz Direği"
Türk Polis Teşkilatı'nın 10 Nisan 1845’ten bu yana köklü bir geçmişe sahip olduğunu belirten Başkan Uzun, teşkilatın sadece bir asayiş birimi olmadığını ifade etti. Uzun, mesajında şu ifadelere yer verdi: "Polis teşkilatımız, devletimizin şefkat eli, adaletin sarsılmaz direği ve milli birliğimizin en güçlü teminatlarından biridir. Demokrasinin korunması ve hukukun egemen kılınması noktasında üstlendikleri önemli görevleri, büyük bir fedakârlıkla yerine getirmektedirler."
Sivas’taki huzur ortamının kahraman polislerin 7 gün 24 saat esasına dayalı özverili çalışmaları sayesinde sağlandığına dikkat çeken Uzun, "Sivas’ımızın sokaklarında evlatlarımızın güven içinde büyümesi ve vatandaşlarımızın başını yastığa müsterih koyması emniyet mensuplarımızın sayesindedir. Sivas Belediyesi olarak şehrimizi daha güvenli bir geleceğe taşırken, emniyet teşkilatımızla her zaman tam bir uyum ve dayanışma içerisinde olmaya devam edeceğiz" dedi.
Şehit ve Gaziler Unutulmadı
Başkan Uzun, mesajının sonunda vatan uğruna canlarını feda eden aziz şehitleri rahmetle yâd ederek, gazilere sağlıklı ömürler diledi. Görevi başındaki polislerin ve onlara destek olan ailelerinin Polis Haftası'nı kutlayan Uzun, "Türk Polis Teşkilatı'nın 181. kuruluş yıl dönümü kutlu olsun" diyerek mesajını tamamladı.
Kaynak:Bilal Hasdemir

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.