USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

BELEDİYESPOR PLAY OFF İDDİASINI SÜRDÜRÜYOR

BELEDİYESPOR PLAY OFF İDDİASINI SÜRDÜRÜYOR

BELEDİYESPOR PLAY OFF İDDİASINI SÜRDÜRÜYOR
28-02-2017 06:00
Google News


 

Hayrullah AĞKAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup´un 24. hafta karşılaşmasında Sivas Belediyespor İzmir ekiplerinden Bucaspor´u ağırladı. Muhsin Yazıcıoğlu Stadyumu´nda oynanan karşılaşmayı yeşil beyazlı ekip Belediyespor 2 -0 kazandı.

Muhsin Yazıcıoğlu Stadyumu´nda oynanan karşılaşmayı İstanbul bölgesi hakemlerinden Serhad Ürkmez yönetirken, yardımcılıklarını Tekirdağ bölgesi hakemlerinden Barış Çardaklı, Barkın Güldü, dördüncü hakemliğini ise Kırklareli bölgesi hakemlerinden İlker Güneş yaptı.

Karşılaşmayı Sivas Belediyespor Kulübü Başkanı Turhan Tunahan, yönetim kurulu üyeleriyle çok az sayıda Sivaslı taraftar izledi.

Play off yolunda zorlu 90. dakikaya ev sahibi Sivas Belediyespor başladı. Maçın ilk dakikalarında her iki takım da karşılıklı ataklar ile rakip kalede etkili olmaya çalıştı. Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında baskısını artıran ve etkili ataklar geliştiren Belediyespor, Bucaspor kalesinde gol kaydetmeye çalıştı.

Karşılıklı ataklarda her iki takımın çabası netice getirmeyince maçın ilk devresi 0 - 0 tamamlandı.

Karşılaşmanın 2. devresine de etkili başlayan Belediyespor, maçın. 52 dakikasında Seyid Ahmet Han´ın golüyle 1 ? 0 öne geçti.

Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında farkı artırma düşüncesindeki Belediyespor, 79. dakikasında Tolga Tekin´in ceza alanına girmeden vurduğu güzel şutla durumu 2 ? 0 yaptı.

Belediyespor, ikinci golden sonra Bucaspor kalesine farkı arttırmak için yüklendi ama girdiği pozisyonları gole çeviremeyince, karşılaşma Belediyespor´un 2 ? 0 üstünlüğü ile tamamlandı. Belediyespor, bu galibiyetle ligde puanını 40´a çıkarırken puan sıralamasında ise 6. sıradaki yerini korudu.

Teknik direktör Mustafa Çapanoğlu, hafta başından bu yana karşılaşmaya iyi hazırlandıklarını belirterek, Bucaspor karşısında etkili ve baskı bir oyun sergilediklerini ifade etti. Seyir zevki yüksek bir mücadele ortaya koyduklarını ifade eden Çapanoğlu, kazanmak için mücadele eden oyuncularını tebrik etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
04.05.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!