USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

BEM-BİR-SEN üyeleri iftarda buluştu

BEM-BİR-SEN üyeleri iftarda buluştu

BEM-BİR-SEN üyeleri iftarda buluştu
25-05-2018 07:00
Google News


OĞUZHAN SARZEP

BEM-BİR-SEN Sivas şubesi Belediye ve Özel İdare çalışanlarıyla iftar programında bir araya geldi.

İl Özel İdaresi Sosyal Tesislerinde düzenlenen iftar programına İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Nebi Kaya, Belediye Başkan Yardımcısı Abdurrahim Ceyhan, BEM-BİR-SEN Genel Başkanı Mürsel Turbay, BEM-BİR-SEN Sivas Şube Başkanı Mustafa Pakoğlu, BEM-BİR-SEN yönetimi ve üyeleri katıldı.

PAKOĞLU: ?RAMAZAN

İKRAM AYIDIR?

Kur´an-ı Kerim tilavetinden sonra konuşan BEM-BİR-SEN Sivas Şube Başkanı Mustafa Pakoğlu, iftar programına katılanlara teşekkür ederek; ?İftar programımıza katılan herkese teşekkür ediyor, ramazan ayımızı ve idrak edeceğimiz Kadir Gecemizi ve de bayramımızı şimdiden kutluyorum. Mübarek ramazan ayı vesilesiyle bu mübarek iftar saatinde bizleri bir araya getiren Rabbimize hamd olsun. Bizimle beraber oruç açma lütfünde bulunarak bizleri şereflendirdiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ramazan ikram ayıdır, cömertlik ayıdır, tefekkür ve zikir ayıdır. Bu mübarek günlerde ekmeği paylaşmanın lezzetini duyanlara ne mutlu? dedi.

?YAŞANAN OLAYLARI

LANETLİYORUM?

Başkan Pakoğlu, Kudüs´te İsrail askerlerinin Filistinlilere yönelik zulmünü kınayarak şunları söyledi; ?Gerek ayın ramazan ayı olması itibariyle, gerekse Kur´an-ı Kerimin indirilmiş olması sebebiyle ve gerekse de kur-anı kerimin ümmette görmek istediği gerçek olması konusunda neleri gündeme getireceğim hususunda gerçekten bir seçim yapamıyorum. Başta Filistinli kardeşlerimiz ramazana girmeden bir gün önce Siyonist İsrail askerleri tarafından maalesef büyük bir katliama uğradılar. Kudüs insanlığın kadim şehridir. Mübarek, mukaddes ve haram bir beldedir. Dokunulmazlığın saygınlığını çiğnemek, güvendiğine el uzatmak haramdır. Bu kutsal şehir tarihte pek çok peygambere ev sahipliği yapmıştır. Kudüs´ün taşında, toprağınca nice peygamberlerin aziz hatırası vardır. Mekke ve Medine nasıl Müslümanların sevdası ise Kudüs´te öyle damarlarında dolaşan kandır. Kudüs İslam ümmetinin vahdet binasında kilit taşıdır. Kudüs ve mescidi aksa bize peygamberimizin emanetidir. Kudüs ve çevresinde yaşayanlar her gün baskı ve şiddete uğramakta, insanlık dışı uygulamalara maruz kalmaktadır. Yaşanan olayları lanetliyorum.?

KAYA: ?ÜLKEMİZ BÜYÜK

BİR İVME YAKALADI?

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Nebi Kaya ise, ülkenin son 15 yılda çalışmalardan dolayı büyük bir ivme yakaladığını ifade ederek; ?Mübarek ramazan ayını hep beraber yaşıyoruz. Tabii ki ramazana ayını yaşarken şunu idrak ediyor ve diyoruz ki; Rabbimizin bizim aç kalmamıza ihtiyacı yok. Bu vesileyle bir teslimiyet içerisinde orucumu tutuyor ve iftara ulaşmayı amaç ediyoruz. Bu aşamada oturduğumuz makamların, sahip olduğumuz araçların veya servetin bize bir fayda sağlamadığını da görüyor ve müsaade ediyoruz. Bu huzur ve barış ortamı içerisinde hep birlikte oturmuş olduğumuz ramazan sofrasının başta Kudüs olmak üzere balkanlarda, Kafkaslarda, Asya da ve Orta Doğuda tüm İslam coğrafyasında ve Türk coğrafyasında temin edilmesini canı gönülden arzu ediyoruz. Bunları arzu ederken bizlerinde üzerlerine düşenleri hatırlamamız gerekiyor. İşimizi en iyi şekilde layıkıyla yerine getirmeliyiz. Bu mücadelede bize düşen budur. Ülkemiz şükürler olsun son 10-15 yılda büyük bir ivme yakaladı ve kalkınmada çok büyük bir başarı sağladı. Bu vesileyle bizleri burada buluşturan sendikamıza teşekkür ediyorum. Katılanlara da hürmetlerimi sunuyorum? dedi.

TURBAY: ?BUGÜNLER GÜZEL

GÜNLER, MÜBAREK GÜNLER?

Daha sonra konuşan BEM-BİR-SEN Genel Başkanı Mürsel Turbay da, ramazan ayının önemine dikkat çekerek şunları dile getirdi; ?Bugün burada lokmamızı paylaşmamıza vesile olan değerli şube başkanımıza ve yönetim kurulu üyelerimize ve bu vesileyle programa iştirak eden değerli dostlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bugünler güzel günler, mübarek günler. Bugünlerde infak etmeliyiz. Bizim ramazan ayınca açtığımız orucumuz, sahurumuz vardır. Bunların çok kıymetli olduğunu bilmek zorundayız. Bunların hepsine şöyle zincirin bir halkası gibi baktığınız zaman güzellikleri sergiler, insana huzur veren, saadet veren ve insanları birbirlerine sevdiren zincir halkalarıdır. Bu halkanın içerisinde bulunmak çok önemlidir. Bu vesileyle herkesin ramazanının hayırlı olmasını diliyorum ve şimdiden hayırlı bayramlar.?

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
04.05.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3596+64
2Fenerbahçe3590+58
3Trabzonspor3558+13
4Başakşehir FK3555+10
5Beşiktaş3554+6
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3549-6
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3548-9
10Antalyaspor3545-4
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3542-5
13Kayserispor3541-9
14MKE Ankaragücü3539-3
15Fatih Karagümrük3537-2
16Konyaspor3537-14
17Gaziantep FK3535-15
18Hatayspor3534-10
19Pendikspor3533-31
20İstanbulspor3516-42
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!