Bilal Erdoğan Sivas’ta eğitim gündemini değerlendirdi

Bilal Erdoğan Sivas’ta eğitim gündemini değerlendirdi
İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Necmeddin Bilal Erdoğan, EDEP kapsamında düzenlenen toplantıda eğitimde fırsat eşitliği, gençlere yönelik projeler ve kurumlar arası iş birliği konularını değerlendirdi.

İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Necmeddin Bilal Erdoğan, Eğitime Destek Platformu (EDEP) kapsamında Sivas’ta düzenlenen toplantıya katıldı.

Millî Eğitim Müdürü Fatih Erdoğan, eğitim yöneticileri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin katıldığı toplantıda, eğitim alanındaki iş birliği çalışmaları ile gençlere yönelik projeler ele alındı.

Toplantıda eğitimde fırsat eşitliğinin güçlendirilmesi, gençlerin akademik ve kişisel gelişimlerine katkı sağlayacak projelerin hayata geçirilmesi ve kurumlar arası koordinasyonun artırılması konuları değerlendirildi.

Katılımcılar, eğitim alanında yürütülen mevcut çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunurken, önümüzdeki dönemde gerçekleştirilebilecek ortak projeler ve iş birliği fırsatları da masaya yatırıldı.

EDEP kapsamında gerçekleştirilen toplantıyla, kamu kurumları ile sivil toplum kuruluşları arasındaki koordinasyonun güçlendirilmesi ve eğitim odaklı yeni projelerin geliştirilmesine yönelik çalışmalar ele alındı.

Kaynak:Batuhan Örenli

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.