Boyraz’ın desteğiyle yenilenecek
Yoğun kullanım nedeniyle zamanla deforme olan Gürün Halı Sahası, Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı hemşehrimiz Osman Boyraz’ın destekleriyle yenilenecek. Yapılacak ihalenin ardından halı sahanın zemin, üst kaplama ve çevre düzenlemesi çalışmalarına başlanacak.

Gürün Belediye Başkanı Nami Çiftçi, ilçenin spor altyapısına sağlanan destekten dolayı Osman Boyraz’a teşekkür etti. Başkan Çiftçi, gençlerin ve çocukların daha iyi şartlarda spor yapabilmesi için önemli bir adım atıldığını belirterek, “Gürünlü gençlerimizin ve çocuklarımızın sportif aktivitelerle vakitlerini verimli şekilde değerlendirebilmeleri için sahamızın yenilenmesi noktasında 10 milyon TL’lik destekle iradesini ortaya koyan Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı hemşehrimiz Osman Boyraz’a şahsım ve ilçemiz adına teşekkür ediyorum” dedi.

Yenileme çalışmalarının tamamlanmasının ardından Gürün Halı Sahası’nın modern ve kullanışlı bir yapıya kavuşması hedefleniyor.
Kaynak:Ömer Ün


Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.