BTP Sivas'ta sahaya indi

BTP Sivas'ta sahaya indi
BTP MYK Üyesi Erdem Çelik ve Sivas İl Teşkilatı, Zara’da kurulacak yeni ilçe başkanlığı öncesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Sivas İl Teşkilatı Kadın Kolları ve MYK Üyesi Teşkilat Başkan Yardımcısı Erdem Çelik, Zara ilçesinde kurulacak yeni ilçe teşkilatının mensuplarıyla birlikte saha çalışması gerçekleştirdi.

Zara ilçesindeki esnaf ve vatandaşları ziyaret eden BTP heyeti, yurttaşların talep, beklenti ve sorunlarını dinledi. Gösterilen ilgiden dolayı Zara halkına teşekkür eden il teşkilatı, sahadaki çalışmaların aralıksız süreceğini belirtti.

"MİLLİ EKONOMİ MODELİ İLE ÇÖZÜM ÜRETİYORUZ"

Saha çalışmasının ardından yapılan değerlendirmede, BTP teşkilatlarının Türkiye'nin dört bir yanında Kuva-yı Milliye ruhuyla hareket ettiği vurgulandı.

Mevcut iktidar ve muhalefet anlayışından farklı bir siyaset tarzı benimsedikleri ifade edilen açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Türkiye'nin hiçbir konusunda çözümsüz olmadığını, partimizin Milli Ekonomi Modeli ile tüm sorunları aşacak bir güce ve projeye sahip olduğunu vatandaşlarımıza aktarıyoruz. Bu modelin ülkemizde hayata geçmesi için var gücümüzle sahada olmaya devam edeceğiz. Sivas halkının mücadelemize destek vermesi adına sadece seçim zamanlarında değil, her zaman hemşehrilerimizin yanında yer alacağız."

Açıklamada ayrıca, yürütülen siyasi ve toplumsal çalışmalara katkılarından dolayı basın mensuplarına da teşekkür edildi.

Kaynak:Adem Sabit Nalbant

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.