ÇEDES projesinde yıl sonu kapanışı

ÇEDES projesinde yıl sonu kapanışı
2025-2026 Eğitim Öğretim Yılı kapsamında yürütülen ÇEDES Projesi’nin yıl sonu kapanış programı, İl Müftülüğü, İl Millî Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü iş birliğiyle gerçekleştirildi.

2025-2026 Eğitim Öğretim Yılı kapsamında yürütülen Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum (ÇEDES) Projesi’nin yıl sonu kapanış programı gerçekleştirildi.

İl Müftülüğü, İl Millî Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü iş birliğiyle yürütülen proje kapsamında, öğrencilerin millî, manevi ve ahlaki değerlerle yetişmelerine katkı sağlamak amacıyla yıl boyunca çeşitli sosyal, kültürel ve eğitsel faaliyetler düzenlendi.

Programda, projeye katkı sunan kurum temsilcileri, koordinatörler, öğretmenler ve görevlilere teşekkür edilirken, yapılan çalışmaların öğrencilerin kişisel, sosyal ve manevi gelişimlerine önemli katkılar sunduğu vurgulandı.

725634174-1558454862368588-4922678919152608204-n.jpg

Kapanış programında konuşan İl Müftüsü Hasan Limon, yıl boyunca etkinliklere katılan öğrencileri tebrik ederek, değerler eğitiminin gençlerin geleceğe hazırlanmasında önemli bir rol üstlendiğini ifade etti.

Kız öğrenciler için Moralibaba Diyanet Gençlik Merkezi’nde, erkek öğrenciler için ise Mahmut Dökmetaş Camii yerleşkesinde ayrı ayrı düzenlenen programlar, çeşitli etkinlikler ve ikramlarla sona erdi.

Kaynak:Çiğdem İlgün

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.