Cros Spor şampiyon oldu
Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Sivas Basketbol İl Temsilciliği organizasyonunda düzenlenen “Veteranlar Basketbol Turnuvası”, oynanan final karşılaşmasıyla tamamlandı. Mecnun Otyakmaz Spor Salonu’nda gerçekleşen finalde Gençlik Spor ile CrosSpor karşı karşıya geldi.
Kıyasıya mücadeleye sahne olan final müsabakasında fair play ruhu ön plana çıkarken, izleyiciler de heyecan dolu anlar yaşadı. Gecede ayrıca Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü halk oyunları ekibi sahne alarak katılımcılara görsel bir şölen sundu.
Turnuvada dereceye giren takımlar ve bireysel ödüller düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Turnuvanın en genç oyuncusu ödülü, Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürü Şahin Ertem tarafından Orman İşletmeler Müdürü Sefa Duman’a takdim edildi.
Kupa ve madalyalar ise İl Müdürü Şahin Ertem başta olmak üzere, Orman İşletmeler Müdürü Sefa Duman, Spor Hizmetleri Müdürü Aytaç Keklik, Spor Faaliyetleri Şube Müdürü Ufuk Demir, Personel Şube Müdürü Mehmet Kaçtan, Satın Alma ve İhale Birimi Şube Müdürü Oğuz Doğan, Eğitim, Sosyal ve Kültürel Faaliyetler Şube Müdürü Ertuğrul Yalçın ile Sivas Belediyesi Kültür, Sanat ve Sosyal İşler Müdürü Alper Karaca tarafından takdim edildi.

İŞTE DERECEYE GİRENLER
Turnuva sonunda Cros Spor şampiyon olurken, Sivas Gençlik ve Spor ikinci, Emniyet takımı üçüncü ve Zeus takımı dördüncü sırada yer aldı. Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürü Şahin Ertem, turnuvaya katılan tüm takımları tebrik ederek organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti.
Kaynak:Adem Sabit Nalbant

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.