DELVİN N´DİNGA DA SONA YAKLAŞILDI

DELVİN N´DİNGA DA SONA YAKLAŞILDI
DELVİN N´DİNGA DA SONA YAKLAŞILDI


HAYRULLAH AĞKAŞ

Süper Lig´in yeni ekibi Demir Grup Sivasspor, Lokomotiv Moskova forması giyen Kongolu orta saha oyuncusu Delvin Chanel N´Dinga´yı renklerine bağlamak üzere

Rus basınında çıkan haberlere göre 29 yaşındaki N´Dinga´nın Sivasspor´a transfer olmak istediği yazıldı. Sivasspor´un 1 yıl daha sözleşmesi bulunan N´Dinga için bonservis bedeli ödemek istemediği, Lokomotiv Moskova´nın ise 200 bin Euro talep ettiği kaydedildi.

2015-16 sezonunda kiralık olarak formasını giydiği Lokomotiv Moskova´nın, geçen sezonun başında Monaco´dan bonservisini aldığı Kongolu oyuncu sadece 9 maçta forma giymişti.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.