Demirağ OSB’de iki kritik yatırım hizmete açıldı
Demirağ Organize Sanayi Bölgesi’nde iki önemli yatırım daha hayata geçirildi. Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, TBMM AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, Sivas Milletvekilleri Rukiye Toy ve Hakan Aksu ile Belediye Başkanı Adem Uzun’un katılımıyla Acil Müdahale Birimi ve Demirağ OSB Müdürlüğü’nün açılışı gerçekleştirildi.

Açılışı yapılan Acil Müdahale Birimi, organize sanayi bölgesinde güvenliğin artırılması ve olası acil durumlara hızlı müdahale edilmesi açısından önemli bir ihtiyaca cevap verecek. Yeni birim sayesinde sanayi tesislerinde oluşabilecek risklere karşı daha etkin ve koordineli bir yapı oluşturulması hedefleniyor.
Hizmete giren Demirağ OSB Müdürlüğü ise modern yönetim anlayışıyla yatırımcı ve sanayicilere daha hızlı ve etkin hizmet sunacak. Yeni yönetim binasıyla birlikte bürokratik süreçlerin kolaylaştırılması ve yatırım ortamının daha cazip hale getirilmesi amaçlanıyor.

Sivas’ın üretim ve istihdam gücüne önemli katkılar sağlayan Demirağ OSB, güçlü altyapısı ve vizyoner projeleriyle kentin sanayi geleceğinde belirleyici rol oynamayı sürdürüyor.
Kaynak:Batuhan Örenli

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.