Doğanşar’da Yaz Kur’an Kursu veda programı düzenlendi

Doğanşar’da Yaz Kur’an Kursu veda programı düzenlendi
Doğanşar Kaymakamı Muhammed Yavuz, Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Karataş ve İlçe Müftüsü Sedat Albayrak, İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen Yaz Kur’an Kursu Veda Programına katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program, Müftü Sedat Albayrak’ın konuşmasıyla devam etti. Ardından kursiyer öğrenciler çeşitli etkinlikler ve sunumlar gerçekleştirdi.

533736090-1087466196897851-38484.jpg

Programda konuşan yetkililer, yaz boyunca cami ve kurslarda Kur’an-ı Kerim’in bereketi, çocukların neşesi ve öğrenme azminin yaşandığını belirtti. Kursu tamamlayan öğrencilerin heyecanına ortak olduklarını ifade eden katılımcılar, tüm hocalara ve destek veren velilere teşekkür etti.

530795545-1087466736897797-84993.jpg

Etkinlik, öğrencilere yönelik temenniler ve hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle sona erdi.

Kaynak:Ömer Ün

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.