Down sendromlu Umut ANA HABERİ SUNDU

Down sendromlu Umut ANA HABERİ SUNDU
Down sendromlu Umut ANA HABERİ SUNDU


SİVAS/İRADE

Sivas´ta uydu üzerinden yayın yapan Vizyon 58 TV, 21 Mart Down Sendromu Farkındalık Günü nedeniyle down sendorumu olan 17 yaşındaki Umut Geökçekurt´a anahaberleri sundurdu.
Sivas Şifaiye Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi´nde eğitim gören Umut Gökçekurt, anahaber bülteninin açılışını yaptı.
Daha sonra 21 Mart Down Sendromu Farkındalık Günü  nedeniyle eğitim merkezinin haberini ve Nevruz Kutlamaları haberini sunan Umut Gökçekurt, Engelsiz bir dünya diliyorum ve yerimi Ayşe ablaya bırakıyorum dedi.
Haber sunumunun ardından konuşan Umut, haberi çok sevdiğini ve haber sunumunun çok güzel olduğunu söyledi.
Özel Eğitim Öğretmeni Hilal Şeker ise "Bugün 21 Mart Down Sendromu Farkındalık Günü. Okuma yazmayı çok iyi bilen Umut haberleri sundu ve çok mutlu oldu. Bu konuda bizlere destek veren Vizyon 58 ekibine çok teşekkür ediyoruz" dedi. 

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.