“Emek, kalkınmanın en güçlü temelidir”

“Emek, kalkınmanın en güçlü temelidir”
Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajında emeğin kalkınmadaki rolüne dikkat çekerek tüm işçilerin gününü kutladı.

Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Emeğin ve alın terinin anlam kazandığı bu özel günü kutlayan Şimşek, işçilerin il ve ülke ekonomisinin kalkınmasındaki en önemli paydaşlardan biri olduğunu ifade etti.

Sanayiden tarıma, ulaşımdan hizmet sektörüne kadar her alanda verilen emeğin güçlü yarınların ve toplumsal refahın temelini oluşturduğunu vurgulayan Şimşek, emeği yücelten bir medeniyet anlayışına sahip olunduğunu belirtti.

İşçinin hakkını ve onurunu korumanın önemli bir sorumluluk olduğunu dile getiren Şimşek, çalışma hayatında birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunun güçlendirilmesi gerektiğini söyledi.

Türkiye Yüzyılı hedeflerine ulaşmanın üretim, istihdam ve güçlü ekonomiyle mümkün olduğunu ifade eden Şimşek, işçi ve emekçilerin bu vizyonun en önemli unsurları olduğunu kaydetti.

Vali Şimşek mesajının sonunda, Sivas başta olmak üzere tüm Türkiye’de emek veren işçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutlayarak sağlık, huzur ve başarı dileklerinde bulundu.

Kaynak:Çiğdem İlgün

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.