Eneramo´ya Ayrılık Yaramadı

Eneramo´ya Ayrılık Yaramadı
Eneramo´ya Ayrılık Yaramadı


Çapraz bağları koptuğu için sezonu kapatan Eneramo, Süper Lig'de son golünü 1 yıl önce önce Kardemir Karabükspor formasıyla attı

Sivasspor'da forma giydiği ilk dönemde 91 maçta fileleri 34 kez havalandıran Nijeryalı forvet Michael Eneramo, son 1,5 sezonda Beşiktaş, Kardemir Karabükspor, İstanbul Başakşehir ve Sivasspor forması altında çıktığı 36 maçta sadece 8 gol atabildi.

Futbol kariyerine 2010-2011 sezonunun devre arasından itibaren Türkiye'de devam eden ve Sivasspor'da 2,5 sezonluk ilk döneminde lig ve kupada 91 maçta 34 kez gol sevinci yaşayan Eneramo, 2013 yılında Beşiktaş'a transfer olduktan sonra geçen 1,5 sezonda gösterdiği performansla beklentilerin oldukça uzağında kaldı.

FAZLA FORMA ŞANSI BULAMADI

Geçen sezon Beşiktaş ve Kardemir Karabükspor'da top koşturan, bu sezon ise İstanbul Başakşehir macerasının ardından ara transfer döneminde eski takımı Medicana Sivasspor'a dönen Eneramo, bu periyotta Kardemir Karabükspor dışındaki diğer takımlarda sakatlıklar ve formsuzluk nedeniyle fazla forma şansı bulamadı.

Son 1,5 sezonda 4 takım değiştiren Nijeryalı forvet Eneramo, bu takımlarla 26'sı Spor Toto Süper Lig, 8'i Ziraat Türkiye Kupası ve 2'si UEFA Avrupa Ligi'nde olmak üzere 36 maça çıktı. Bu maçlarda rakip fileleri 8 kez havalandıran Eneramo, 2 bin 157 dakika sahada kaldı.

SEZONU KAPATMIŞTI

Sivasspor'un geçen hafta deplasmanda Kayserispor ile oynadığı Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında çapraz bağları kopan Eneramo, sezonu kapattı.

LİGDE SON GOLÜ 1 YIL ÖNCE

Bu sezon Sivasspor'un Ziraat Türkiye Kupası A Grubu'nda Gaziantespor'u 2-0 yendiği maçta 1, Tuzlaspor'u 3-0 mağlup ettiği karşılaşmada 2 gol atan Eneramo, Süper Lig'de ise son gol sevincini 28 Mart 2014'te, ligin 27. haftasında Kardemir Karabükspor'un Beşiktaş'ı 1-0 yendiği maçta kaydetmişti. (AA)

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.