"Erdal Beşikçioğlu ve Etimesgut halkının yanındayız"
YENİ Parti Sivas Milletvekili Ulaş Karasu, Etimesgut Belediyesi'ne yönelik gerçekleştirilen operasyona ve adli süreçlere yayımladığı açıklamayla sert tepki gösterdi.
Karasu, açıklamasında iktidarın yargıyı bir adalet mekanizması olmaktan çıkararak siyasal hesaplaşma aparatı haline getirdiğini ileri sürdü.

"Hedef Sandığın İradesini Etkisizleştirmek"
Yerel seçimlerde halkın teveccühüyle göreve gelen belediye başkanlarının sistematik biçimde hedef alındığını savunan Karasu, yürütülen operasyonların temel amacının sandık iradesini etkisizleştirmek ve toplumu korku iklimine mahkûm etmek olduğunu iddia etti.
Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu'na yönelik adımları da aynı anlayışın bir parçası olarak değerlendiren Karasu; Beşikçioğlu'na, belediye bürokratlarına, çalışanlara ve Etimesgut halkına geçmiş olsun dileklerini ileterek dayanışma içinde bu sürecin aşılacağını ifade etti.
Kaynak:Elif Elmalı

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.