USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Erdoğan, "Sivas’ı Allah İçin Seviyoruz"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara’da vatandaşlarla buluştu. Sivas’ta Salı günü 100 bin kişinin katılımıyla gerçekleştirdiği mitingi anımsatan Erdoğan, “Yiğidolar acayip geliyor. Bizim siyasetimiz eser ve hizmet siyasetidir. Biz Sivas'ı Allah için seviyoruz" dedi.

Erdoğan, "Sivas’ı Allah  İçin Seviyoruz"
25-05-2023 14:00
SİVAS
Google News

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara’nın  Mamak ilçesinde Hidayet Türkoğlu Spor Salonu’nda vatandaşlara seslendi.

Ankara’nın Türkiye’de önemine vurgu yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yozgat’tan Çankırı'dan, Kayseri'den, Kırşehir'den, Kırıkkale'den, Sivas'tan, Samsun'dan, Tokat'tan fedai Türkiye'nin diğer 80 vilayetinin neredeyse tamamından gelerek geleceğinizi bu şehirde kurdunuz. Bu şehre emeğinizi verdiniz. Gençliğinizi verdiniz. Hayatınıza adadınız. Bu şehirde sizlere barınacak yuva verdi. Sofranıza koyacak ekmek verdi. Çocuklarınızı yetiştirecek imkan sağladı. Huzurla hayatınızı sürdüreceğiniz bir iklim sundu. Ankara'yı sadece Mamak'la Sincan, Gölbaşı'yla Pursaklar arasında bir şehir görenler, kalp gözüyle bakmayanlardır. Şayet öyle baksalardı burada Bütün Türkiye'yi göreceklerdir. Şayet öyle baksalardı, Türk'üyle, Kürt'üyle, Sünni'siyle, Alevi'siyle, bu milletin tüm evlatlarını göreceklerdi. Gençler bu vatan topraklarını parçalamak, bu milleti kendi içinde bölmek dışında gayeleri olmayanların, kalp gözleri zaten mühürlüdür. Onlar bu hakikatleri zaten göremezler. Bizim sözümüz ülkesinin huzuru, devletinin bekası, milletinin birliği için çarpan yüreklerdir. Bizim sözümüz, Malazgirt'ten bu yana, Anadolu coğrafyasını, ebedi vatan bilen, Selçuklu'dan Osmanlı'ya oradan Cumhuriyete devralan ecdat mirasına dört elle sarılanlardır. Bizim sözümüz cumhuriyetinin ilk aslındaki eksiklerini tamamlayarak başlattığımız Türkiye yüzyılının hızla için sabırsızlananlardır. Bizim sözümüz PKK'sından, FETÖ'suna tüm terör örgütlerinin ülkesi üzerindeki hain emellerine karşı tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet cihanında buluşanlaradır. Bizim sözümüz emperyalistlerin asırlardır üzerimizde oynadıkları oyunları bir kez daha boşa çıkarmak için bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız kardeş olacağız. Hep birlikte Türkiye olacağız diyerek kenetlenelim bizim sözümüz. Gençler bizim sözümüz ipinin bir ucu terör örgütlerinin bir ucu tefecilerin bir ucu küresel şarlatanların elinde olan tek parti faşizmi artıklarını karşımıza bir suratla çıkartanların riyakarlıklarına dur diyenleredir. Velhasıl bizim sözümüz milletimizedir. Siyasi hayatımızın her döneminde Başbakanlık ve Cumhurbaşkanlığı görevlerinin her safhasında bugün de sözümüz yine milletimizedir. Yarın da öyle olacak. Cumhur İttifakı da sözünü millete söyleyenlerin ittifakıdır. Rabb'imize, bize dünyaya böyle asil bir milletin evladı olarak gelme şerefi bahşettiği için ne kadar hamd etsek azdır. Biz de hamdimizi göstermenin gayreti içindeyiz” diye konuştu.

Salı günü Sivas’ta yaptığı mitingi anımsatan Erdoğan; “Sivas'ta 100 bin kişiyle mitingimizi yaptık. Yiğidolar acayip geliyor. Kardeşlerim her fırsatta altını tekrar tekrar çizdiğim gibi bizim siyasetimiz eser ve hizmet siyasetidir. Ankara-Sivas yüksek hızlı treni yaptık mı? Fuat Bey ilk açılışını yaptı. Ben de Salı günü tekrar gittim. Meğerse coşku acayip. Ama bir Sivaslı arkadaş vardı, yedili masanın çevresinden yedi masanın çevresindeki arkadaş hala Sivas'a gidemedi. Halbuki bak trende hazırladık sana yüksek hızlı tren. Konforu yüksek. Onunla da gidebilirsin. Gidemedi. Gidemedi. Niye? O bay bay Kemal'in takdimiyle görevliydi onu yaptı. Ama biz gidiyoruz. Niye? Biz Sivas'ı Allah için seviyoruz. Ve Cumhur İttifakı olarak Sivas'tan 4 milletvekili çıkardık. 5’in 4’ünü hamdolsun bize verdi. Biz tabii Sivas'ı boş bırakmadık, bırakmayız. Biz hatta istismar siyaseti yapmadık. Hele hele yalan siyaseti asla yapmadık. Milletimize yapmayacağımız şeyi söylemedik. Söz verdiğimiz her şeyi de yapmak için gece gündüz çalıştık. Biliyorsunuz, bir de hayatı yalan üzerine kurulu olanlar var. SSK'yı batırmakla başlayan kariyerini bir kaset kumpasıyla CHP'nin başına monte edilerek sürdüren bu kişi şimdi bu ülkeyi yönetmeye talip” dedi. /İHA/

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29.03.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3081+48
2Fenerbahçe3079+54
3Trabzonspor3049+11
4Beşiktaş3046+4
5Kasımpaşa3043-2
6Başakşehir FK3042+3
7Çaykur Rizespor3042-11
8Antalyaspor3041+2
9Adana Demirspor3039+7
10Alanyaspor3039-4
11Sivasspor3038-7
12Samsunspor3036-6
13Kayserispor3036-7
14MKE Ankaragücü3033-3
15Hatayspor3033-4
16Konyaspor3033-11
17Gaziantep FK3031-10
18Fatih Karagümrük3030-4
19Pendikspor3029-27
20İstanbulspor3013-33
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!