Eski CHP İl Başkanı, YENİ Parti’ye adaylığını açıkladı

Eski CHP İl Başkanı, YENİ Parti’ye adaylığını açıkladı
Bir dönem CHP Sivas İl Başkanlığı görevini yürüten Haydar Öztürk, YENİ Parti Sivas İl Başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Öztürk, “Bizim meselemiz makam değil Sivas’tır” dedi.

Bir dönem Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sivas İl Başkanı olarak görev yapan Haydar Öztürk, YENİ Parti Sivas İl Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Adaylığına ilişkin açıklamalarda bulunan Öztürk, yeni bir başlangıç iradesi ortaya koymak amacıyla yola çıktığını belirtti.

Öztürk, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Bugün burada yalnızca bir adaylığı değil yeni bir başlangıç iradesini ortaya koymak için karşınızda bulunuyorum. Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’in liderliğinde yenilenmenin ve örgütlü bir mücadelenin ışığında Sivas İl Başkanlığına adaylığımı açıklıyorum.

Bizim meselemiz makam değil Sivas’tır. Bizim hedefimiz koltuk değil halkımıza hizmettir. Gençlerimizin enerjisini, kadınlarımızın gücünü ve büyüklerimizin tecrübesini aynı hedefte buluşturacağız. Kimseyi dışlamadan özü sözü değerli bir örgüt inşa edeceğiz.

Kolay bir yola çıkmadığımızı biliyoruz ama inancımız da kararlılığımız da tamdır. Çünkü biliyoruz ki birlik olursak güçlüyüz ve başaracağız. Birlikte yürürsek Sivas’ı kazandıracağız.

Şimdi hep birlikte daha güçlü, daha güzel ve daha umutlu bir Sivas için yola çıkıyoruz. Yolumuz açık, mücadelemiz ortak, hedefimiz büyüktür.”

Kaynak:Burcu Cellat

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.