USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Esnaf Sofrasına Misafir Oldu

Vali Yılmaz Şimşek; Ata Sanayi’de faaliyet gösteren esnaf ve sanatkarlarla kahvaltı programında buluştu. Sorunları ve talepleri dinleyen Şimşek, fırsat buldukça esnaf ve sanatkarlarla buluşmaya devam edeceğini ifade etti.

Esnaf Sofrasına Misafir Oldu
22-05-2023 14:03
SİVAS
Google News

Seyit Ömer YILDIZ 

Vali Dr. Yılmaz Şimşek, sanayi esnaflarıyla bir araya geldi. İş yerlerini ziyaret eden Vali Şimşek esnafların sorun ve sıkıntılarını dinledi.

Yeni Ata Sanayide bulunan esnafların organizesi ile yapılan kahvaltı programına İl Emniyet Müdürü Burhan Akçay, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Muhammet Sevinç ve Sivas Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Hakan Demirgil ile birlikte katılan Vali Yılmaz Şimşek, esnafların sorunlarını dinledi.

Sanayi esnafının sofrasına misafir olan ve esnaflarla birlikte kahvaltı yapan Vali Yılmaz Şimşek, kahvaltı sonrasında Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hakan Demirgil ile birlikte Yeni Ata Sanayi’de bulunan esnafları işyerlerinde ziyaret ederek bir süre sohbet etti. Vali Şimşek, fırsat buldukça esnaflarla buluşmaya devam edeceğini ifade etti.

TEŞKİLATIMIZ ADINA TEŞEKKÜR EDİYORUM

Sivas Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Hakan Demirgil ahi sofrasına misafir olan ve esnafların taleplerini dinleyen Vali Yılmaz Şimşek’e teşekkür ederek, “Esnaf ve sanatkar bir ülkenin bel kemiğidir. Esnaf ve sanatkar, ülkemizin ekonomik ve toplumsal hayatında vazgeçilmez öneme sahiptir. Esnaflar sağladıkları istihdam ile de işsizliğin azaltılmasına ve yeni istihdam alanlarının açılmasına da önemli katkı sağlamaktadır. Esnaflarımızın sorunlarının çözümünde bizlere her konuda destek olan, sorunlarımızı dinleyen, ahi soframıza katılarak görüş alışverişinde bulunan, esnaf dostu Sayın Valim Dr. Yılmaz Şimşek’e, Emniyet Müdürümüz Sayın Burhan Akçay’a ve Jandarma Komutanımız Jandarma Albay Muhammet  Sevinç’e esnaflarımız ve teşkilatımız adına teşekkür ediyorum” dedi.

Vali Yılmaz Şimşek, kahvaltı sonrasında da esnafları ziyaret ederek, bol kazançlar temenni etti.

 

                                                                     

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
18.04.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!