Esnafa Yüzde 15 İndirim

 Esnafa Yüzde 15 İndirim
Esnafa Yüzde 15 İndirim


AHMET TIRPAN

Sivas Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (SESOB) ile A Life Hospital Sivas Hastanesi arasında  sağlık hizmeti protokolü imzalandı. Yapılan protokolle esnaflar, hastanenin sağlık hizmetlerinden yüzde 15 indirimli faydalanacak.

SESOB´da gerçekleştirilen protokol törenine  Hastane Genel Müdür Yardımcısı Ufuk Birlik ile SESOB Başkanı Beşir Köksal katıldı.

TEKNOLOJİK CİHAZLARLA

HİZMETE BAŞLADIK

İmza töreninde konuşan A Life Hospital Sivas Hastanesi Genel Müdür Yardımcısı Ufuk Birlik, uzman ekip kadrosu ile Sivas´ta hizmete başladıklarını ifade ederek, A Life Hospital olarak her geçen gün hizmet ağımızı geliştirmeye devam ediyoruz. Branşlarında  uzman kadromuzla, son teknolojik cihazlarla hizmetimize başladık. Amacımız insanlara sağlık sektöründe en güzel şekilde hizmet vermektir. Bu amaç doğrultusunda esnaf ve sanatkarlarımıza indirimli sağlık hizmeti vermek istiyoruz . Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği ile protokol yaparak birliğe bağlı odaların üyelerine, ailelerine hastane hizmetlerinde yüzde 15 indirim yapacağız. Her zaman esnafını koruyan ve sağlık hizmetlerinden indirimli faydalanmalarını sağlayan SESOB Başkanı Beşir Köksal´a teşekkür ediyorum dedi.

YÜZDE 15 İNDİRİM SAĞLANACAK

SESOB Başkanı Beşir Köksal ise Sivas´ımıza yatırım yaparak sağlık sektöründe hizmet vermeye başlayan A Life Hastanesi ile protokol imzalayarak, teşkilat mensuplarımızın ve ailelerinin yüzde 15 indirimli olacak şekilde hastane hizmetlerinden faydalanmalarını sağladık.   Odalarımız, esnaf teşkilatımız ve aileleri imzaladığımız protokol ile A Life Hospital  Sivas Hastanesinden indirimli faydalanacaktır. Hassasiyet göstererek esnafımıza destek olan hastanesi yönetimine teşekkür ediyor, esnaf ve sanatkarımıza hayırlı olmasını diliyorum diye konuştu.

Yapılan konuşmaların sonunda Köksal ile Birlik arasında yüzde 15´lik indirim protokolü imzalandı.

 

 

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.