Esnafa Yüzde 50 İndirim

Esnafa Yüzde 50 İndirim
Esnafa Yüzde 50 İndirim


Hayrullah AĞKAŞ

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği  (SESOB) ile Amerikan Life Eğitim Hizmetleri arasında indirim protokolü imzalandı. Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nde gerçekleştirilen protokol törenine SESOB Başkanı Beşir Köksal ile Amerikan Life Kurucusu Neslihan Yalçın ve Satış Müdürü Cem Kapukıran katıldı.

Protokol öncesinde açıklama yapan Sivas  Amerikan Life Dil Okulları kurucusu Neslihan Yalçın,   esnafların  ve birinci derece yakınlarının indirimli kurslardan faydalanacağını belirterek, “Amerikan Life  Eğitim Hizmetleri Şirketi olarak Esnaf ve Sanatkarlar Odaları il imzalamış olduğumuz protokol ile kurslarımızdan ve kampanyalarımızdan esnafların, çalışanlarının ve birinci derece  olan (anne, baba, kardeş ve çocukları) yüzde 50 oranında indirim sağlanacaktır. Bu indirim İngilizce, Genel Almanca, Genel Rusça, YDS, YÖK Dil  ve YDT programları için geçerlidir. Yapmış olduğumuz protokolümüz 31.12.2021 tarihine kadar geçerlidir. Esnaflarımızın ve birinci derece yakınlarının faydalanacağı bu protokolün hayırlı olmasını diliyor, bizlere her konuda yardımcı olan Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Sayın Beşir Köksal’a teşekkür ediyoruz” dedi.

SESOB Başkanı Beşir Köksal ise esnafların ve yanlarında çalışanlarının özel okullar, özel hastaneler , eğitim kurumları ve buna benzer firmalarla protokoller yaparak indirimli faydalanmalarını sağladıklarını ifade ederek Amerikan Life  Dil Okulları ile yapılan protokolün de çok faydalı olduğunu söyledi.

Köksal, protokol ile esnafların ve birinci derece yakınlarının yüzde 50 oranında indirimli olarak dil okullarından faydalanacaklarını sözlerine ekledi.

Yapılan konuşmalardan sonra Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal ve Sivas Amerikan Life Dil Okulları Kurucusu Neslihan Yalçın arasında protokol imzalandı. 

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.