Fatih Erdoğan: "Atölye çalışmaları üretkenliği artırıyor"
Sivas İl Millî Eğitim Müdürü Fatih eğitim kurumları ziyaretleri kapsamında Sivas Safa Okulları’nı ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi. Okulun mevcut projeleri ve gelecek planlamaları hakkında yöneticilerden detaylı bilgi alan Erdoğan, eğitimin niteliğini artırmaya yönelik saha çalışmalarına devam ediyor.
Öğrencilerle Atölye Heyecanı
Ziyaretine anasınıfı ve ilkokul kademelerindeki sınıfları gezerek başlayan Erdoğan, öğrencilere derslerinde başarılar diledi. Programın devamında okulun yiyecek ve içecek atölyesine konuk olan Millî Eğitim Müdürü, burada uygulamalı eğitim alan öğrencilerle yakından ilgilendi. Atölye çalışmalarının gençlerin üretkenliğini desteklemedeki rolüne değinen Erdoğan, "Hayatın her alanında bu tür uygulamalı faaliyetlerin izi var. Öğrencilerimizin teorik bilgiyi pratiğe dökebildiği bu alanlar, onların gelişiminde kritik öneme sahip." dedi.
Öğretmenlerle Eğitim Kalitesi Üzerine İstişare
Okulda görev yapan öğretmenlerle de bir toplantı gerçekleştiren Fatih Erdoğan, eğitim-öğretim faaliyetlerinin kalitesini artırmak ve öğrenci başarısını en üst seviyeye çıkarmak için yürütülen projeleri değerlendirdi. Öğretmenlerin görüş ve önerilerini tek tek dinleyen Erdoğan, eğitimin tüm paydaşların güçlü iş birliğiyle çok daha ileri noktalara taşınabileceğini vurguladı.


Kaynak:Ömer Ün

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.