USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Filenin Sultanları Tokat'ta 3. Oldu

Sivas Cumhuriyet Spor Bilimleri Fakültesi Spor Kulübü, Tokat’ta düzenlenen ÜNİLİG maçlarının üçüncüsünde Ordu Üniversitesi’ne yenilerek turnuvayı 3. olarak tamamladı.

Filenin Sultanları Tokat'ta 3. Oldu
13-02-2024 11:02
SİVAS
Google News

Hayrullah AĞKAŞ 

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu'nun 2024 yılı faaliyet programında yer alan Üniversitelerarası (ÜNİLİG) Voleybol Bölgesel Lig müsabakaları Tokat’ta tamamlandı.

Heyecan dolu Voleybol Bölgesel Ligi maçları 13 grupta mücadele eden 79 kadın ve 85 erkek takımıyla gerçekleştirildi.

Sivas’ı temsilen maçlara katılan Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, ilk maçında Yozgat Bozok Üniversitesi’ni 3-0, ikinci maçında da Bartın Üniversitesi’ni 3-0’lık skorla mağlup etmişti. Sivas temsilcisi son maçında ise Ordu Üniversitesi’ne 3-0 yenilerek turnuvayı 3. olarak tamamladı.

BÖLGESEL MAÇLARA KATILACAKLAR

Turnuvadan 3.’lük kupası ile dönen Sivas Cumhuriyet Spor Bilimleri Fakültesi Spor Kulübü, 2 Mart'ta düzenlenecek olan Bölgesel Lig maçlarında boy gösterecek. Sivas’ta düzenlenecek olan maçlara Sivas Cumhuriyet Spor Bilimleri Fakültesi Spor Kulübü’nün aynı takımla katılacağı öğrenildi. SCÜ Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Görevlisi Gökhan Sınırkavak ise, sporcularını tebrik ederek güzel maçlar oynadıklarını söyledi. Sınırkavak, Bölgesel Lig maçlarında Sivas’ı en iyi şekilde temsil edeceklerini de dile getirdi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
30.04.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!