Fizyoterapi mezunları deneyimlerini paylaştı
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Fizyoterapi Programı tarafından düzenlenen “Mezun Buluşması” etkinliği gerçekleştirildi. Program, Öğretim Görevlisi Kübra Aslan tarafından organize edildi.

Etkinlikte, 2011–2013 yılları arasında Fizyoterapi Programından mezun olan ve Sivas Numune Hastanesi bünyesinde fizyoterapi teknikeri olarak görev yapan Elif Sena Erem, öğrencilerle bir araya gelerek mesleki deneyimlerini paylaştı.
Program kapsamında Dikey Geçiş Sınavı (DGS) süreci, lisans eğitimine geçiş imkânları, görevde unvan değişiklikleri ile fizyoterapi teknikerlerinin kamu ve özel sektördeki çalışma alanları ele alındı. Öğrenciler, mesleki uygulamalar ve kariyer süreçlerine ilişkin önemli bilgiler edinme fırsatı buldu.
Soru-cevap bölümünün ardından sona eren etkinlikte, katkılarından dolayı Elif Sena Erem’e, organizasyondaki katkılarından dolayı ise Öğretim Görevlisi Kübra Aslan’a teşekkür belgesi takdim edildi.

Kaynak:Regaip Tütüncü

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.