Gazeteci Ersan Arslan için Paşa Camii'nde mevlit okutulacak
Sivas basın camiasını derin üzüntüye boğan gazeteci Ersan Arslan’ın vefatının ardından, meslektaşları ve cemiyet yönetimi anlamlı bir anma programı için hazırlıklarını tamamladı.
Sivas 4 Eylül Gazeteciler Cemiyeti, merhum Ersan Arslan’ın hatırasını yaşatmak, ruhuna dualar göndermek ve basın camiasını bir araya getirmek amacıyla özel bir mevlit programı düzenleme kararı aldı.
Anma programı Paşa Camii’nde akşam namazı sonrası yapılacak
Merhum gazeteci için hazırlanan mevlit programı, 6 Kasım Cuma günü tarihi Paşa Camii’nde eda edilecek akşam namazının ardından başlayacak.
Program dahilinde merhum Ersan Arslan’ın ruhuna ithafen Kur’an-ı Kerim tilaveti gerçekleştirilecek ve dualar edilecek.
Sivas 4 Eylül Gazeteciler Cemiyeti tarafından yapılan davette, başta basın mensupları olmak üzere tüm vatandaşların programa katılımı beklenirken, merhum meslektaşın birlikte anılması ve dualarla yad edilmesi amaçlanıyor.
Kaynak:Adem Sabit Nalbant

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.