Geleceğe olan inancın ifadesi
Kahveciler Kıraathaneciler ve İnternet Kafe İşletmecileri Odası Başkanı Ömer Yıldız, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 106. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Yıldız, 23 Nisan’ın millet iradesi ile çocukların umut dolu yarınlarını buluşturan en özel günlerden biri olduğunu belirterek, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği bu anlamlı bayramın büyük bir değer taşıdığını ifade etti.
Bayramın birlik ve beraberliğin en güzel göstergelerinden biri olduğunu vurgulayan Yıldız, “23 Nisan, milletimizin iradesini çocuklarımızın umut dolu yarınlarıyla buluşturan en özel gündür. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği bu anlamlı bayram; birlik, beraberlik ve geleceğe olan inancımızın en güzel ifadesidir” dedi.
Çocukların geleceğin teminatı olduğunu belirten Yıldız, onların gözlerindeki umudun topluma güç verdiğini dile getirerek, daha güçlü ve umut dolu yarınlar için çalışmaya devam edeceklerini kaydetti.
Yıldız mesajının sonunda, başta çocuklar olmak üzere tüm milletin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayarak sağlık, mutluluk ve başarı dolu bir gelecek temennisinde bulundu.
Kaynak:Süleyman Yıldız

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.