Geleceğin hemşireleri hem eğlendi hem öğrendi
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Suşehri Sağlık Yüksekokulu tarafından Hemşirelik Haftası dolayısıyla etkinlik programı düzenlendi. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği programda mesleki farkındalık ve sosyal dayanışma ön plana çıktı.

Etkinlik; Doç. Dr. Hümeyra Hançer Tok, Doç. Dr. Lütfiye Nur Uzun, Dr. Öğr. Üyesi Kadriye Aldemir Atmaca ve Arş. Gör. Dr. Taha Yasir Mert tarafından planlanarak yürütüldü.

Program, Yüksekokul Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Arzuhan Çetindağ’ın açılış konuşmasıyla başladı. Açılış konuşmasının ardından öğrenci hemşirelere Uluslararası Hemşireler Konseyi’nin belirlediği “ICN 2026 Teması” hakkında bilgilendirme yapıldı.

Etkinlik kapsamında öğrenciler; denge oyunu, halka geçirme, survivor parkuru, bilgi yarışması ve halat çekme gibi çeşitli aktivitelerde bir araya geldi. Düzenlenen etkinliklerle öğrencilerin takım çalışması, iletişim becerileri ve sosyal etkileşimlerinin güçlendirilmesi hedeflendi.

Hemşirelik Haftası kapsamında gerçekleştirilen programın, öğrencilerin mesleki dayanışma ve ekip ruhunun gelişmesine katkı sunduğu ifade edilirken, etkinliğe katılım sağlayan protokol üyelerine de teşekkür edildi.
Kaynak:Kemal Çağlayan

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.