Genç MÜSİAD’dan Muhteşem Program

Genç MÜSİAD’dan Muhteşem Program
Genç MÜSİAD 3T Programında İş İnsanlarını bir araya getirdi.

Genç MÜSİAD Sivas tarafından düzenlenen 3T (Tanışma – Tanıtım – Ticaret) Programı yaptı. Programa MÜSİAD Sivas Başkanı Uğur Görgen, yönetim kurulu üyeleri, Genç MÜSİAD Sivas Başkanı Mücahit Enes Laçiner ve çok sayıda Genç MÜSİAD üyesi iştirak etti.

whatsapp-image-2025-07-19-at-15-31-26.jpeg

Programın açılışında konuşan Genç MÜSİAD Sivas Başkanı Mücahit Enes Laçiner, 3T konseptinin sadece bir toplantı başlığı değil, genç girişimcilerin kalıcı ve güvene dayalı bir iş ağı oluşturması için stratejik bir yol haritası olduğuna dikkat çekerek şunları söyledi:


“Hepinizi saygı ve muhabbetle selamlıyorum. Bugün burada 3T Toplantımızda sizlerle aynı çatı altında bulunmaktan büyük memnuniyet duyuyorum. 3T’nin temelini oluşturan Tanışma, Tanıtım ve Ticaret kavramları yalnızca birer başlık değil; sürdürülebilir başarıyı mümkün kılan bir yol haritasıdır. Burada tanışacağımız her yeni sima ileride birlikte yol alacağımız bir yol arkadaşı olabilir; tanıtacağımız her fikir veya ürün yeni fırsatların kapısını aralayacaktır. Bu buluşmayı sadece kartvizitlerin paylaşıldığı bir ortam değil; gönüllerin, tecrübelerin ve vizyonların birleştiği bir platform olarak görüyoruz.”

whatsapp-image-2025-07-19-at-15-31-26-1.jpeg

Açılışın ardından MÜSİAD Sivas Başkanı Uğur Görgen bir selamlama konuşması yaparak genç girişimcilerin önemini vurguladı:


“Kıymetli yönetim kurulu üyelerim, Genç MÜSİAD başkanım ve değerli genç, dinamik iş insanları; hepinizi en kalbî duygularımla selamlıyorum. MÜSİAD olarak hedefimiz yalnızca iş dünyasında güçlü olmak değil; ahlaki değerlerimizi, birlik ruhumuzu ve girişimcilik kültürümüzü koruyarak daha büyük hedeflere yürümektir. 3T toplantıları tanışmak, tanıştırmak ve ticaret yapmak gibi iş dünyasının en temel adımlarını bir araya getiriyor. Unutmayın; güçlü bir Türkiye’nin yolu güçlü girişimcilerden geçer. Burada kuracağınız her bağ gelecekte daha büyük projelere dönüşecektir. Toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyor, hepinize bereketli ticaretler temenni ediyorum.”

whatsapp-image-2025-07-19-at-15-31-26-3.jpeg

Konuşmaların ardından programa katılan iş insanları kendilerini ve firmalarını tanıtarak olası iş birlikleri üzerine karşılıklı görüşmeler gerçekleştirdi. Katılımcılar, tanışma ve tanıtım oturumlarının sağladığı etkileşim sayesinde ticari ağlarını genişletme fırsatı yakaladı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.