Genç sporcular parkuru zorladı

Genç sporcular parkuru zorladı
Sivas’ta düzenlenen U14 1. Kademe Oryantiring İl Seçmesi müsabakalarında genç sporcular dereceye girebilmek için mücadele etti. Hamidiye Millet Bahçesi’nde gerçekleştirilen yarışların ardından başarılı sporcular madalyalarına kavuştu.

Sivas’ta genç sporcuların katılımıyla düzenlenen oryantiring müsabakalarında heyecan yaşandı. Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün 2026 yılı faaliyet programında yer alan U14 1. Kademe Oryantiring İl Seçmesi Müsabakaları, Hamidiye Millet Bahçesi’nde gerçekleştirildi.

Farklı parkurlarda düzenlenen yarışlarda sporcular, yön bulma ve parkuru en kısa sürede tamamlama becerilerini sergileyerek dereceye girebilmek için mücadele etti.

Müsabakaların tamamlanmasının ardından derece elde eden sporculara madalyaları, Oryantiring İl Temsilcisi Muhammed Erköse ile antrenörler ve hakemler tarafından takdim edildi.

Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürü Şahin Ertem de organizasyona katılan sporcuları tebrik ederek, gösterdikleri azim ve başarıdan dolayı kendilerini kutladı. Ertem, genç sporcuların başarılarının artarak devam etmesini temenni etti.

gggg.jpg

Kaynak:Batuhan Örenli

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.