Güç Depoluyorlar

Güç Depoluyorlar
Güç Depoluyorlar


OĞUZHAN SARZEP

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medicana Sivasspor, 22 Kasım Pazar günü deplasmanda konuk olacağı Beşiktaş maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Dün çift antrenman yapan kırmızı beyazlılar, sabah antrenmanında fitnes salonunda kuvvet artırma çalışmaları yaptı.

Teknik Direktör Okan Buruk ve yardımcıları gözetiminde gerçekleşen antrenmanda futbolcuların neşeli oldukları görüldü.

KALECİLER AYRI ÇALIŞTI

Kaleciler ise takımdan ayrı sahada çalıştı. Kaleci antrenörü Can Okuyucu nezaretinde kaleciler düz koşu yaptıktan sonra çeviklik ve çabukluk artırmaya yönelik istasyon çalışmaları yaptı. Kalecilerin antrenmanda hırslı ve istekli oldukları görüldü.

KONE VE BOYE İDMANA KATILMADI

Antrenmana, ülkelerinin milli takımlarında bulunan Djakaridja Kone ve John Boye katılmadı. Medicana Sivasspor bugün yapacağı antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.