USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Hakan Başkanım Esnaf Fabrikayı Dört Gözle Bekliyor!

Esnaf ve sanatkarlar, Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Hakan Demirgil’in 2022 yılında gerçekleştirilen genel kurul öncesi vaat ettiği bin kişilik fabrika projesinin bir an önce hayata geçirilmesini bekliyor.

Hakan Başkanım Esnaf Fabrikayı Dört Gözle Bekliyor!
21-12-2023 11:17
SİVAS
Google News

Ömer ÜN

8 Mayıs 2022 tarihinde yapılan Sivas Esnaf ve Sanatkârlar Odası (SESOB) Genel Kurulunda Beşir Köksal’ı 20 oy farkla geçerek başkan olan Hakan Demirgil seçim öncesinde çeşitli vaatlerde bulunmuştu. Başkan Demirgil, “Biz esnaf çocuklarının istihdamına yönelik olarak araç altyapısına yönelik en az bin kişilik istihdam oluşturmak için çalışıyoruz. Gerekirse savunma sanayiye yönelik bu istihdam çalışmasını oluşturacağız” şeklinde konuşmuştu.

SİVASLILAR FABRİKAYI ÖZLEMLE BEKLİYOR

Seçim sürecinde belirtilen bu vaatler Sivaslılar tarafından yakından takip edilirken Demirgil’in Demirağ OSB’deki teşviklerden faydalanıp bin kişilik fabrikayı ne zaman hayata geçireceği merak konusu oldu. Diğer yandan Demirgil, bin 500 esnafı da ev sahibi yapmak istediklerini vurgulayıp toplu konut yapılacağına dair sözler vermişti. Sivas Esnaf Vakfı kuracağını da müjdeleyen Demirgil, bu vakıf sayesinde esnaf çocuklarına da burs vermeyi taahhüt etmişti. Üyeler bu sözlerin yerine getirilmesini bekliyor. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
27.04.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!