"Halaylarla Türkülerle Bahar" konseri

"Halaylarla Türkülerle Bahar" konseri


SİVAS

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Muzaffer Sarısözen Türk Halk Müziği Topluluğu, Atatürk Kültür Merkezi´nde "Halaylarla Türkülerle Bahar" adıyla konser verdi.
Şef Tevfik Keneş yönetiminde düzenlenen ve Bahar Dağdelen´in konuk olarak katıldığı konserde, Sivas ve çeşitli yörelerin türküleri seslendirildi. Toplluğun seslendirdiği türkülere, halk oyunları ekibi de eşlik etti.
Konserin ardından İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Nebi Kaya, İl Kültür ve Turizm Müdürü Kadir Pürlü ile Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Adnan Oran, Keneş ve sanatçılara çiçek takdim etti.
Konseri, Fasıl Heyeti Aşıklar ve Halk Oyunları Derneği Başkanı Ahmet Ayık da izledi. (AA)

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.