HAZIRLIKLARDA SON VİRAJ
HAYRULLAH AĞKAŞ
Bir sezonun ardından yeniden Süper Lig´e yükselen Sivasspor, bugün Sivasspor tesislerinde son kez topbaşı yaptı. İlk etap hazırlıklarını ilimizde yapan ve ardından da ikinci etap için Bolu´ya giden kırmızı beyazlı ekip, iki günlük iznin ardından dün akşam saatlerinde Sivas´ta toplanarak, hazırlıklara başladı.
Tecrübeli Teknik Direktör Samet Aybaba yönetiminde hazırlıklarını sürdüren Yiğidolar, Süper Lig´de korkulan bir deplasman olmak istiyor. Bu kapsamda kondisyon ve taktik çalışmalarına ağırlık veren kırmızı beyazlı ekip, Süper Lig´in son hazırlıklarını ilimizde sürdürecek.
TAKIMDA REVİZYON
Geçtiğimiz sezon PTT 1. Lig´i şampiyon olarak tamamlayan Sivasspor takımında büyük oranda revizyon gerçekleşti. Çok sayıda oyuncuyla yollarını ayıran Yiğidolar, takıma 10 yeni ismi transfer etti.
Kırmızı beyazlı ekip en fazla transferi defans mevkiine yaptı. İki tane stoperi kadrosuna katan Sivasspor, sağ ve sol bek mevkilerine de birer transfer yaptı. Kaleyi de sağlama almak isteyen Süper Lig ekibi, geçtiğimiz sezon AZ Alkmaar´da forma giyen Sergio Rochet´i takıma kattı. Orta saha mevkiine de 3 transfer yapan kırmızı beyazlı ekip, hücum hattında da iki ismi kadrosuna kattı.
İŞTE YİĞİDOLARIN TRANSFERLERİ
Sergio Rochet (Kaleci)
Mattias Bjärsmyr (Stoper)
Vitali Djakov (Stoper)
Elderson Echiejile (Sol Bek)
Hakan Bilgiç (Sağ Bek)
Hasan Türk (Merkez Orta Saha)
Cem Özdemir (Orta Saha Sol)
Mert Hakan Yandaş (10 Numara)
Muhammet Demir (Forvet)
Arouna Kone (Forvet)
Kaynak:Haber Merkezi

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.