USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Hentbolcular Antalya Deplasmanında

Hentbolcular Antalya Deplasmanında

Hentbolcular Antalya Deplasmanında
05-10-2019 07:00
Google News


OĞUZHAN SARZEP

Sivas´ı Bayan Hentbol 1. Liginde temsil eden Sivas Belediyespor Bayan Hentbol Takımı, bugün ligin ikinci karşılaşmasına çıkacak. 

Deplasmanda Antalya takımlarından Antalya Gazi Gençlik Spor Kulübü´ne konuk olacak olan yeşil-beyazlı takım maçtan galibiyetle ayrılıp ligde 2´de 2 yapmayı hedefliyor.

Bugün Antalya Gazi Gençlik Spor Kulübü ile Sivas Belediyespor Spor Kulübü arasında oynanacak olan karşılaşma saat 17.30´da başlayacak. Müsabaka Süleyman EvcilmenSpor Salonunda oynanacak.

Karşılaşma öncesinde Sivas Belediyespor 2 puanla dördüncü, Antalya Gazi Gençlik Spor Kulübü ise 0 puanla dokuzuncu sırada yer alıyor.

ARDAHANLI: ?GALİBİYETLE DÖNMEK İSTİYORUZ?

Müsabaka öncesi açıklamada bulunan Sivas Belediyespor Bayan Hentbol Takımı Antrenörü Doğan Ardahanlı, maçtan galibiyetle dönmek istediklerini söyleyerek; ?Biz kendimiz iyi olduktan sonra bugün ki maçtan galibiyetle ayrılabiliriz. Rakibimiz iyi bir takım, oyunda iyi baskı kuruyorlar. Ancak bizde buna göre çalıştık. Kazanabilecek güçteyiz. Kazanmak için sahaya çıkacağız. İnşallah bugün de yenersek, ligde 2´de 2 yapmış olacağız. Sporcularıma başarılar diliyorum? dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
30.04.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!