USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

?Her Sivaslının Kombinesi Olmalı?

?Her Sivaslının Kombinesi Olmalı?

?Her Sivaslının Kombinesi Olmalı?
04-08-2018 07:00
Google News


OĞUZHAN SARZEP

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Demir Grup Sivasspor, ligin ilk haftasında kendi sahasında konuk edeceği Alanyaspor müsabakasının hazırlıklarını sürdürüyor.

Sivasspor Teknik Direktörü Tamer Tuna da antrenman öncesi spor muhabirlerinin sorularını cevapladı. İyi bir takım olduklarını belirten Tuna, taraftarların da kombine kart almaları konusunda çağrıda bulundu.

?ALANYASPOR MAÇI İLE İYİ

BİR BAŞLANGIÇ YAPMAK İSTİYORUZ?

Sezon öncesi çok iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini belirten Tuna, ?Lige kadar hazırlıklarımızın karşılığını almak istiyoruz. Başlangıçlar her zaman önemlidir. İyi sonuçlar almak istiyoruz ki; sezonu iyi geçirelim. Takım olarak neleri geliştirebiliriz onlara yoğunlaşmıştık ancak artık ligde karşılaşacağız Alanyaspor maçı ile de iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz? diye konuştu.

?TRANSFER KONUSUNDA

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR?

Transfer döneminde takıma katılan futbolcuların olduğunu kaydeden Tuna, yeni katılacak isimlerin de bulunacağını belirterek, ?Transfer konusunda çalışmalar devam ediyor. Hem kanat-forvet niteliğinde bir futbolcuya hem de stopere ihtiyacımız var. Takım olarak oldukça iyi bir seviyedeyiz. Lig başlayana kadar daha da iyi seviyelere geleceğiz. Demir Grup Sivasspor´u daha yukarılara taşımak tüm amacımız. Bunu da ortaya koyacak iyi bir takımımız var. İyi çalışıyoruz. Umarım karşılığını alabiliriz? dedi.

?KARAKTERLİ BİR TAKIMIMIZ VAR?

Yeni transferlerin takıma adaptasyonunun kolay olduğunu söyleyen Tuna sözlerine şöyle devam etti; ?Oyuncuların geçişleri kolay oldu. Karakterleri, huyları iyiyse ve çalışkan oyuncuysa da daha da kolaylaşıyor her şey. Tesisler anlamında da çok şanslıyız. Karakterli bir takımımız var.?

?SİVASLIYIM DİYEN HERKESİN

KOMBİNE KART ALMASI LAZIM?

Taraftarlara kombine kart konusunda çağrıda bulunan Tuna, ?Sivaslılar sayılarının çok olmasıyla her zaman övünürler. Bu kadar az kombinenin satılması bana sürpriz geldi. Her Sivaslı aile bir kombine sahibi olsa oldukça iyi sayıya ulaşacağız. İstanbul´da kendi yaşadığım mahalleden biliyorum çok fazla Sivas derneği var. Milyonlara ulaşan Sivaslıların cebinde kombine olması lazım. Bunu her zaman söylüyorum. Bu benim çağrımla olacak bir şey de değil. Kendileri harekete geçmesi lazım. Geçen sene 10 bine yaklaşan sayı vardı. Bunun artması lazım. Bu sayı nasıl atar? Bizim de göstereceklerimizle, iyi futbolla, iyi sonuçlarla olabilir. Sivaslıyım diyen herkesin kombine kart alması lazım. Bununla ilgili kulüp de çalışmalar yapıyor. İnşallah bu sayı artacaktır? diyerek sözlerini tamamladı.

/resimler/2018-8/3/1522028996114.jpg

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
04.05.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ

Active Server Pages error 'ASP 0126'

Include file not found

/puan.asp, line 679

The include file 'json/puan_59215_0_2.html' was not found.

GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!