HEYKEL BÖLÜMÜ´NDEN MEZUNİYET SERGİSİ

HEYKEL BÖLÜMÜ´NDEN  MEZUNİYET SERGİSİ
HEYKEL BÖLÜMÜ´NDEN MEZUNİYET SERGİSİ


AHMET TIRPAN

Güzel Sanatlar Fakültesi Heykel Bölümü Mezuniyet Sergisi düzenledi. Güzel Sanatlar Fakültesi´nde düzenlenen programa Güzel Sanatlar Fakültesi Heykel Bölümü Öğretim Görevlisi Sevtap Yıldız, öğretim üyeleri ile öğrenciler katıldı.

Sergi öncesinde Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü öğrencileri mini bir konser verdi. Konserin ardından sanatseverler sergiyi gezdi.

Güzel Sanatlar Fakültesi Heykel Bölümü Öğretim Görevlisi Sevtap Yıldız düzenlenen sergiyle ilgili yaptığı açıklamada, Bugün Heykel Bölümü´nün mezuniyet sergisinde toplandık. Farklı atölyelerde farklı tekniklerle yaptığımız heykel çalışmalarımızı sizlere sunuyoruz. Serginin yapılmasından dolayı çok mutluyuz ama öğrencilerimizin mezun olmasından dolayı da biraz hüzünlüyüz, onları özleyeceğiz, onlara hayatta başarılar diliyoruz dedi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.