USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Hilmi Bilgin, Seçimi Kazanırsa İşe O Projeyle Başlayacak!

Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, 31 Mart’ta gerçekleştirilecek seçimden zaferle çıkmaları halinde öncelik verecekleri projeleri tek tek sıraladı. İşte o projeler...

Hilmi Bilgin, Seçimi Kazanırsa İşe O Projeyle Başlayacak!
19-03-2024 13:29
SİVAS
Google News

Hayrullah AĞKAŞ

31 Mart seçimleri kapsamında çalışmalarına ara vermeden devam eden  Sivas Belediye Başkanı ve AK Parti Sivas Belediye Başkan Adayı Av. Hilmi Bilgin, vatandaşların teveccühüyle yeniden göreve seçilmesi halinde yapacakları ilk çalışmalar hakkında bilgi verdi.

 Sivas’ın birçok alanda sorununu çözdüklerini ifade eden Bilgin,  “Altyapı sıkıntımız yok. Sivas’ı Türkiye Yüzyılının parlayan yıldızı yapacak projelerimize ağırlık vereceğiz” dedi.

KIZILIRMAK PROJESİNİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ

Yeni dönemde Kızılırmak Projesini şehre kazandırmak için çalışmalara başlayacaklarını dile getiren Bilgin,  “Sivaslıların dört gözle beklemiş olduğu Kızılırmak Projesini hayata geçirmeye başlayacağız. O alanda yeni bir Sivas inşa edeceğiz. Sosyal donatılarıyla birlikte şehrimizde yeni dönemde nefes aldıracak Kızılırmak Projesini hayata geçireceğiz” diye konuştu.

TOPLU ULAŞIMDA METROBÜS DE KULLANILACAK

Ulaşım projelerine hız kesmeden devam edeceklerinin altını çizen Bilgin,  “Hemşehrilerimizin daha ekonomik bir toplu taşıma sistemi kullanabilmeleri noktasında metrobüs dahil olmak üzere toplu taşıma sistemini revize ederek hemşehrilerimize bu noktada kaliteli bir hizmet sunacağız.  Şehrimizin ana akslarını birbirine bağlayacak yol projelerine devam edeceğiz. Bu sayede meydanda oluşan trafik yoğunluğunu ortadan kaldıracak yol projelerimizi hızlıca hayata geçireceğiz. Yeni dönemde sosyal projelerimizi artırarak devam ettireceğiz” ifadelerine yer verdi. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29.04.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!