İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan Sivas'a Geldi

İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan Sivas'a Geldi
Bir takım programlara katılmak ve temaslarda bulunmak üzere ilimize gelen İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan, Vali Yılmaz Şimşek ve il protokolü tarafından Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü önünde karşılandı.

İçişleri Bakan Yardımcısı Sn. Bülent Turan, bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Sivas'a geldi.

Karayolu ile ilimize gelen Turan, Bölge Trafik önünde Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, MHP Sivas Milletvekili Ahmet Özyürek, Sivas Belediye Başkanı Adem Uzun ve il protokolü tarafından karşılandı.

Bakan Yardımcısı Turan, ilk olarak Meraküm mevkiinde bulunan Geçici Hayvan Rehabilitasyon ve Bakım Merkezi'ni ziyaret edecek. Burada sokak hayvanlarının bakım koşulları, rehabilitasyon süreçleri ve merkezin işleyişi hakkında yetkililerden bilgi alacak.

Tarihi Valilik Binası'nda düzenlenecek toplantıda, Sahipsiz Hayvanlar Koruma Birliği’nin çalışmaları, yerel yönetimlerin rolü ve hayvan haklarına yönelik yeni projeler ele alınacak.

Günün sonunda, Valilik Binası’nda basın mensuplarına yönelik bir açıklama yapılacak. 

Kaynak:Hayrullah Ağkaş

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.