USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yaşam

İftarda Buluştular

Şehit aileleri ve gaziler Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen iftar programında bir araya geldi. Şehit aileleri ve gazilerle yakından ilgilenen Vali Vekili Şakir Öner Öztürk “Yardımlaşma ve dayanışmanın yüceldiği bu gönül ayında gönlümüzün ve müstesna yerinde bulunan şehit ailelerimiz ve gazilerimiz ile bir araya gelmek bizler için onur vesilesidir” diye konuştu.

İftarda Buluştular
31-03-2023 14:06
SİVAS
Google News

Fatih TABUR

Ramazan ayı dolayısıyla Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından şehit aileleri ve gaziler onuruna iftar yemeği düzelendi. Bir düğün salonunda düzenlenen iftar yemeğine Vali Vekili Şakir Öner Öztürk, Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Harun Tan, Şehit Aileleri ve Gazileri Derneği Başkanı Fatih Deveci ve diğer il protokolü üyeleri katıldı.

Vali Vekili Öztürk ve Başkan Bilgin, iftar yemeğinde masaları tek tek gezerek şehit aileleri ve gaziler ile yakından ilgilendi.

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü ve Şehit Aileleri ve Gazileri Derneği Başkanı Fatih Deveci’nin konuşmasının ardından şehit aileleri ve gazilere hitap eden Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, davetlilerin Ramazan ayını kutlayarak şehit aileleri ve gaziler ile bir araya gelmekten dolayı yaşadığı mutluluğu ifade etti.

Vali Vekili Şakir Öner Öztürk ise “Yardımlaşma ve dayanışmanın yüceldiği bu gönül ayında gönlümüzün ve müstesna yerinde bulunan şehit ailelerimiz ve gazilerimiz ile bir araya gelmek bizler için onur vesilesidir” diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26.04.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!