İlçe kaymakamları esnaf gündemi için SESOB’ta buluştu
Gemerek Kaymakamı Enes Burak Koca, Yıldızeli Kaymakamı İsmail Bildirici ve Şarkışla Kaymakamı Zekeriya Murat Şahan, Sivas Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Hakan Demirgil’i ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette ilçelerde faaliyet gösteren esnaf ve sanatkârların mevcut durumu, yürütülen çalışmalar ve kamu–esnaf iş birliğinin güçlendirilmesine yönelik konular ele alındı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren SESOB Başkanı Hakan Demirgil, kaymakamlara nazik ziyaretleri için teşekkür etti. Demirgil, esnaf ve sanatkârların karşılaştığı sorunların çözümünde kurumlar arası iş birliğinin büyük önem taşıdığını vurguladı.

İlçe esnafının sorunlarını yakından takip eden ve çözüm için gayret gösteren kaymakamlara teşekkür eden Başkan Demirgil, kamu kurumları ile esnaf teşkilatları arasındaki güçlü iletişimin sahaya olumlu yansıdığını ifade etti.

Kaynak:Fatma Oruç


Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.